Over ons

Welkom bij Talentzaam

Uw partner als het gaat om uitzenden en werving & selectie van talenten. Talentzaam begrijpt de behoefte aan ontwikkeling en groei van zowel de opdrachtgever als de werknemer. Talentzaam werkt vanuit een persoonlijke en klantgerichte benadering en de overtuiging dat wat je aandacht geeft, groeit!

Jarenlange ervaring

Talentzaam beschikt, door haar jarenlange ervaring in de branche, over de kennis en expertise om duurzame en waardevolle arbeidsrelaties te realiseren. Hiermee wordt zowel de klant als medewerker geholpen! Wij streven naar perfectie en dat ziet u terug in onze dienstverlening!

Veiligheid voorop

Talentzaam hecht veel waarde aan veiligheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Talentzaam is aangesloten bij de NBBU, VCU gecertificeerd en voldoet aan de voorwaarden van het SNA-keurmerk (NEN 4400-1).

Ons team

Geja - Talentzaam 2

Geja Spronk

Manager Uitzenden

0525 – 84 3003
M 06 – 2440 2100
E geja@talentzaam.nl

bert

Bert Spronk

Manager Werving & Selectie

T 0525 – 84 3003
M 06 – 5258 4943
E bert@talentzaam.nl

 

Uitzendbureau-Actief-5536

Martin Veldhuis

Administrateur

T 0525 – 84 3003
E administratie@talentzaam.nl
T 0525 – 84 3003

imgo

Kom er bij…

interesse reageer op:

T 0525 – 84 3003
M 06 – 24402100

E geja@talentzaam.nl

Wat is Werving & Selectie?

Talentzaam is er voor talenten én organisaties die willen groeien! Talentzaam ontzorgt bedrijven met de werving en selectie van talenten. Dit houdt in dat Talentzaam het hele proces van het inventariseren, selecteren en aanstellen van vaste medewerkers voor een functie overneemt. Ook voor het vinden van een vaste baan ben je bij Talentzaam aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over een groot netwerk in de regio, maar hebben ook de toegang tot diverse (externe) databases om in uw vraag te kunnen voorzien.

Lees meer

Wat is Uitzenden?

Talentzaam is hét uitzendbureau voor aanpakkers die aan de slag willen. Talentzaam werft medewerkers die vervolgens op flexibele basis aan de slag gaan voor een opdrachtgever. Talentzaam bemiddeld in principe voor de langere termijn. Flexibel werk gaat vaak over in een contract bij de opdrachtgever. Een perfecte match tussen kandidaat en de opdrachtgever staat bij Talentzaam voorop. Daarnaast levert Talentzaam graag een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door waar nodig opleiding, training en begeleiding aan te bieden.

Lees meer