Voor aanpakkers die snel aan de slag willen!!

Als uitzendkracht ga je via Talentzaam aan de slag voor een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis met een uitzendovereenkomst, met uitzendbeding. Dit betekent dat zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht de overeenkomst per direct kan beëindigen. Een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever staat bij Talentzaam voorop. In de praktijk blijkt dat veel uitzendkrachten na de uitzendtermijn, in vaste dienst komen bij de opdrachtgever. Daarnaast levert Talentzaam graag een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door o.a. opleiding, training en begeleiding aan te bieden.

Bekijk de vacatures

Waarom jij voor ons wilt werken?

Wij luisteren naar jouw wensen en streven ernaar de juiste baan voor jou te vinden. Talentzaam werkt vanuit een persoonlijk en betrokken perspectief en is gericht op het creëren van duurzame en waardevolle arbeidsrelaties. Voor iedereen is er een baan die past bij zijn of haar talenten!

Lees meerNu inschrijven

Voor wie wij werken

De voordelen van uitzenden

Uitzenden via Talentzaam betekent: flexibiliteit, snel schakelen, geen administratie en minder risico. Talentzaam werft, selecteert en levert aanpakkers die aan de slag willen! Met onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche beschikken wij over een uitgebreid netwerk in de regio, toegang tot diverse kanalen en databases en de expertise om in uw vraag te kunnen voorzien.

Lees meer